Selasa, 26 Agustus 2014

m programmet s

Det är nu lättare för företag att använda Internet för att ansluta med konsumenter i sina samhällen.

Cirka 55 procent av konsumenterna använde en sökmotor för att hitta information om ett lokalt företag förra året, en ökning från 47 procent 2003, enligt marknadsforskningsföretaget Kelsey Group. När människor söker efter produkter och tjänster som restauranger, bilverkstäder och blomsterhandlare, de tenderar att spendera sina pengar i ett område i närheten av där de bor, arbete eller spel. Det förutspås att lokal sökvolym kommer att överstiga 20 miljarder sökningar i nästa år och kan överstiga 30 miljarder år 2009.

Som svar på denna trend, har Yahoo! Local utformat ett enkelt sätt för företag av alla storlekar-från en stor apotek kedjan till ett självständigt ägda bageri-att placera annonser på nätet som kommer att ses av människor som söker relaterade tjänster i samhället. Detta kan bidra till att driva mul trafik till sina butiker och telefonsamtal till sina tjänster till ett rimligt pris.

Kallade Yahoo! lokalt självstyre Servera Stadscentrum, möjliggör denna nya annonsprogram köpmän för att få ut det mesta av sin reklam dollar genom att rikta sina annonser efter geografiskt område och produkt eller tjänst kategori. Annonserna visas via Yahoo! Lokala sökningar, vilket i kombination med Maps Yahoo!, hade 26.700.000 amerikanska besökare i mars, enligt mätning comScore Networks Inc.

Yahoo! Local Dagens Annonser har utformats med en self-serve-funktion som gör det enkelt för lokala företag att komma igång snabbt. Annonsören kommer in helt enkelt information om företag, väljer sin kategori och sedan väljer de lokala regioner där de vill annonsera.

Prissättningen är inställd på en platt-avgift abonnemang som börjar på $ 29,95 per månad och kan betalas med kreditkort. Eftersom programmet säljs på en först till kvarn får först mala, behöver företag inte hamnar i en budgivning krig för populära sökord. Den exakta hastighet bestäms av den aktuella verksamheten kategori, det geografiska pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah läget och även där annonsen visas. Annonser som körs på toppen-även känd som "norr" på sidan-är dyrare än de som löper längs botten till "söderut".

Yahoo! lokalt självstyre Servera Stadscentrum kompletterar andra Yahoo! Local gratis och betald reklamprodukter, bland annat:

• Gratis Annonser: Yahoo! Local erbjuder en kostnadsfri tjänst som innebär att alla handlare kan lägga upp information om hans eller hennes affärs t.ex. timmar, adress och telefonnummer, produkter och tjänster som erbjuds, webbplats eller år i affärs som kan ses av alla användare av Yahoo! Local.

Förbättrad Annonser: För en liten månadsavgift, kan handlarna fram ytterligare innehåll såsom bilder, logotyp och marknadsföringsmeddelanden som hjälper visuellt differentiera sin notering.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar