Selasa, 26 Agustus 2014

med webb

Hälsningar till alla som skriver pressmeddelanden och pressmeddelanden. Vi vill dela med dig den information du behöver - Nyheter filer format ROFX.

Vi är säkra på detta ord ROFX (eller skämt rofix) är något nytt du aldrig hört talas om innan. Så, om du har en minsta relation
att trycka på eller pressmeddelanden skrivande hoppas vi att denna webbplats kommer att hjälpa dig mycket.

Så vad är ROFX? Det är en förkortning för Public Pressmeddelanden Öppna Format XML.

Vad är syftet med ROFX? För att göra press eller pressmeddelanden skapande bekvämt och enkelt.

Faktum ROFX filer är en del av det system som är avsett för att göra utsläpp posting mer progressiv. Vad detta betyder? ROFX - är ett XML-baserat filformat som hjälper till att organisera ut information - release innehåll och författaren information. Den organiserar filer, det ROFX systemet är en mycket bekväm hjälpreda för att hålla dem som projekt. Det finns ett system för ROFX utstationering, måttlighet, API för utsläpp som delar med webbplatser. Detta API realiseras på olika språk, så att du kan använda den i din webbplats motor utvecklad med PHP, Perl eller Python.

En annan viktig del i ROFX systemet är ROFX Composer - en Windows-applikation som används för ROFX släpper filer komponera. Detta är inte bara ROFX filer editor - programmet hjälper till att organisera förlagets information och släpper själva. Detta program är möjligt att ta sig från sektionen Downloads. ROFX Composer verkligen fungerar, men det kan finnas en del buggar - vi uppskattar mycket alla felrapporter. Detta hjälper oss att förbättra programmet.

Meddelandena i ROFX format lagras i ROFX kategorier - vem som helst kan surfa via denna webbplats och läs releaser postat där.

Vi bjuder in press och pressmeddelanden författare och webbplatsägare att sprida ROFX format som en bekväm och användbar teknik.

Besök behaga vår webbplats http://www.rofx.org och hitta all information och programvara.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar